top of page

Retourneren

Een product kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retour worden gestuurd. Gebruikte en/of beschadigde artikelen nemen wij niet retour. Het is belangrijk dat de producten weer in de originele verpakking(en) zitten zonder enige schade. De producten dienen zorgvuldig ingepakt te worden met de daarbij behorende bescherming zodat het onderweg niet kan beschadigen. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor de eventuele nieuwe product(en) nemen wij voor onze rekening.

Het product kan worden omgeruild, of je krijgt het geld retour. Na ontvangst van de goederen wordt het vervangende product toegestuurd, of wordt het geld terug betaald. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden.
 

Retourprocedure
Via het contact formulier stuur je ons de opmerking, vraag of klacht toe. Vermeld hierbij het ordernummer en artikelnummer van het betreffende product. Ook vermeld je hier de reden van het te retour te sturen product. In geval van omruilen geef je aan welk product je wil ontvangen. Je krijgt een email van ons te bevestiging en de gegevens waar je de producten naar toe kunt versturen. 

bottom of page